All My Life trailer met Jessica Rothe & Harry Shum Jr.

Universal Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Marc Meyers‘ aanstaande romantische dramafilm getiteld All My Life, met een verloofd stel dat voor een moeilijk obstakel staat dat de mogelijkheid van een toekomst samen riskeert. De film heeft rollen voor Jessica Rothe en Harry Shum Jr. in de hoofdrol. Bekijk de video hieronder! Vanaf 26 november in de bioscoop.

All My Life

All My Life trailer

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Solomon Chau en Jennifer Carter, draait de film om het liefdesverhaal van een jong stel wiens huwelijksplannen in duigen vallen wanneer de bruidegom de diagnose leverkanker krijgt.

Jenn Carter (Jessica Rothe) en Sol Chau (Harry Shum Jr.) zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is. Alles lijkt ze mee te zitten totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfunding actie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Tot hun verrassing krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen uit de hele wereld, die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent.

All My Life heeft rollen voor Jessica Rothe (Happy Death Day), Harry Shum Jr. (Glee, Crazy Rich Asians), Ever Carradine (The Handmaid’s Tale), Keala Settle (The Greatest Showman), Josh Brener (Silicon Valley) en Chrissie Fit.

De film wordt geregisseerd door Marc Meyers naar een scenario geschreven door Todd Rosenberg. All My Life wordt geproduceerd door Todd Garner en Sean Robins van Broken Road Productions.

Vanaf 26 november in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter