Alle seizoenen van Celblok H te zien bij Videoland

De populaire gevangenisserie Celblok H verhuist naar Videoland. Alle vier seizoenen zijn vanaf 3 mei te zien op Videoland. Bekijk hieronder de trailer. In de Nederlandse dramaserie draait ‘t om verschillende groepen gevangenen in de vrouwengevangenis P.I. de Banckert. Zo begint de serie met Suzanne (Isa Hoes) die haar voorarrest uitzit in celblok H van deze gevangenis.

Celblok H te zien bij Videoland

In Celblok H belandt kapster Suus in de vrouwengevangenis P.I. De Banckert wegens poging tot moord op haar man. In de gevangenis raakt ze betrokken bij de machtsstrijd tussen twee van haar medegedetineerden, Lex en Freddy. Suus wordt gedwongen een kant te kiezen in het conflict en komt er zo achter dat dit keiharde consequenties heeft.

De hoofdrollen worden gespeeld door Isa Hoes, Eva van de Wijdeven, Inge Ipenburg, Christine van Stralen, Imanuelle Grives, Jaike Belfor, Denise Aznam, Eva Poppink, Dimme Treurniet, Mustafa Duygulu, Marieke van Leeuwen.

Celblok H is een Nederlandse dramaserie die draait om verschillende groepen gevangenen in een vrouwengevangenis. De productie was in handen van Willem Zijlstra. Celblok H werd voor het eerst uitgezonden op 3 maart 2014 bij SBS6. De serie is een Nederlandse bewerking van de Australische serie Wentworth.

Samen met het creatieve team van Dokter Tinus en scenaristen Nicolette Steggerda, Nienke Römer en Pauline van Mantgem en scripteditor Eva Aben werden de scripts bewerkt tot een Nederlandse reeks.

Alle vier seizoenen zijn vanaf 3 mei te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek opFacebookInstagramPinterestTwitter