Alle seizoenen van Once Upon A Time te zien op Disney Plus

Vanaf vrijdag 27 november zijn alle 7 seizoenen van de ABC-serie Once Upon A Time op Disney Plus te zien! De zeven seizoenen bestaan uit totaal 155 afleveringen. In deze magische fantasieserie van ABC-studios wordt een jonge vrouw aangetrokken door een stadje in Maine. Daar ontdekt ze overal elementen uit de sprookjeswereld.

Once Upon A Time op Disney Plus

Wanneer Emma Swan 28 wordt, staat op haar verjaardag Henry ineens voor haar deur, de zoon die ze tien jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Henry is ervan overtuigd dat Emma de dochter is van Sneeuwwitje en Prins Charming, en dat ze voorbestemd is een machtige vloek op te heffen. Emma gelooft het niet, en gaat met Henry mee terug naar Storybrooke, waar ze de mysterieuze Mr. Gold ontmoet en botst met burgemeester Regina Mills, Henry’s adoptiemoeder die volgens hem niemand minder dan de Boze Koningin is!

Adam Horowitz co-creëerde de serie met Edward Kitsis die startte in 2011 en zeven seizoenen op ABC te zien is geweest. Het uitgangspunt van de serie, fantasiepersonages uit de kindertijd, wist miljoenen kijkers te boeien met het eerste seizoen. De serie bleef gedurende de hele run relatief hoog scoren, maar in de daaropvolgende jaren begonnen de kijkcijfers langzaam te dalen. Het laatste seizoen van Once Upon a Time was op 2 maart 2018 te zien op ABC.

De serie heeft hoofdrollen voor Jennifer Morrison, Ginnifer GoodwinJosh Dallas. Lana Parrilla, Robert CarlyleColin O’Donoghue, Jared S. Gilmore, Emilie de Ravin, Rebecca Mader.

Once Upon A Time zijn vanaf vrijdag 27 november op Disney Plus te zien!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter