Alle seizoenen van Seinfeld op Amazon Prime Video

Eerder wist Netflix alle seizoenen van Seinfeld aan te kopen. Daar bleek tegen een prijskaartje van $500 miljoen én een licentiedatum van 2021. Nu lijkt het erop dat het video on demand-platform Amazon Prime Video per 15 juni 2020 alle seizoenen van Seinfeld online gezet heeft in Nederland! Alle negen seizoenen van de populaire Amerikaanse comedy show met in de hoofdrol Jerry Seinfeld als een overdreven versie van zichzelf en veel van zijn eigen ervaringen als verhaallijnen.

De serie draait om het leven van Jerry Seinfeld (gespeeld door de gelijknamige acteur), zijn buurman (Cosmo) Kramer (Michael Richards), zijn beste vriend George (Costanza) (Jason Alexander) en zijn ex-vriendin Elaine (Benes) (Julia Louis-Dreyfus). Samen komen ze altijd in de meest bizarre situaties terecht.

Seinfeld is een Amerikaanse sitcom, die tussen 1989-1998 op de televisie te zien was. De serie had rollen voor Jerry Seinfeld, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus en Michael Richards. Er zijn 180 afleveringen gemaakt verdeeld over 9 seizoenen. De show heeft veel prijzen gewonnen, waaronder een Golden Globe voor Jerry Seinfeld en een Emmy voor Outstanding Writing for a Comedy Series.

Seinfeld is vanaf 15 juni 2020 te zien op Amazon Prime Video.