Alle seizoenen van Seinfeld vanaf 1 oktober op Netflix

Eerder wist Netflix alle seizoenen van Seinfeld aan te kopen. Dat gebeurde tegen een prijskaartje van $500 miljoen én een licentiedatum vanaf 2021. Nu is er eindelijk een releasedatum onthuld. Seinfeld zal vanaf 1 oktober te zien zijn bij Netflix. Alle negen seizoenen van de populaire Amerikaanse comedy show met in de hoofdrol Jerry Seinfeld als een overdreven versie van zichzelf en veel van zijn eigen ervaringen als verhaallijnen. Bekijk hieronder een trailer.

Seinfeld op Netflix

De serie draait om het leven van Jerry Seinfeld (gespeeld door de gelijknamige acteur), zijn buurman (Cosmo) Kramer (Michael Richards), zijn beste vriend George (Costanza) (Jason Alexander) en zijn ex-vriendin Elaine (Benes) (Julia Louis-Dreyfus). Samen komen ze altijd in de meest bizarre situaties terecht.

De serie had rollen voor Jerry Seinfeld, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus en Michael Richards.

Seinfeld is een Amerikaanse sitcom, die tussen 1989-1998 op de televisie te zien was. Er zijn 180 afleveringen gemaakt verdeeld over 9 seizoenen. De show heeft veel prijzen gewonnen, waaronder een Golden Globe voor Jerry Seinfeld en een Emmy voor Outstanding Writing for a Comedy Series. De reeks werd geroemd door de fans en de critici om de briljante plots, messcherpe dialogen en herkenbare karakters. Jerry Seinfeld bedacht de serie samen met Larry David.

Seinfeld is vanaf 1 oktober te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter