Alta Mar seizoen 3 vanaf 7 augustus op Netflix

Alta Mar (of High Seas) seizoen 3 is vanaf vrijdag 7 augustus te zien op Netflix. In de serie ontdekken twee zussen verontrustende familiegeheimen na een aantal mysterieuze sterfgevallen op een luxueus schip dat in de jaren 40 van Spanje naar Brazilië voer.

Alta Mar seizoen 3

Op een groot schip vinden moorden plaats en heeft iedereen wel iets te verbergen. En alles lijkt om twee zussen te draaien. In de jaren ’40 reist het schip Barbara de Braganza vanuit Spanje naar Rio de Janeiro. Ze reizen naar Zuid-Amerika voor een betere toekomst, maar de vraag is of het zover komt. Een passagier komt te overlijden, wier naam niet op de passagierslijst staat. Niemand heeft haar eerder gezien, wat nog meer vragen oproept. En dan vinden er ook nog meer mysterieuze sterfgevallen plaats. Liefde, intriges en veel leugens brengen slechts één zekerheid met zich mee: de moordenaar kan het schip niet verlaten.

Het derde seizoen van de Spaanse thrillerserie die zich afspeelt in de jaren 40 op het schip Bárbara de Braganza dat naar Rio de Janeiro op weg is. De romantische sfeer is op slag weg wanneer een van de passagiers om het leven komt. Maar wie is de moordenaar?

Alta Mar is een Spaanse mysterieserie die in mei 2019 op Netflix is ​​uitgebracht. In het eerste seizoen zijn er rollen voor Ivana Baquero, Alejandra Onieva, Jon Kortajarena, Eloy Azorín, Chiqui Fernández, Tamar Novas, Daniel Lundh, Natalia Rodríguez, Laura Prats , Ignacio Montes, Begoña Vargas en Manuela Vellés. De serie werd verlengd voor een tweede seizoen in juni 2019 en werd uitgebracht op 22 november 2019. Eerder kondigde Netflix al aan dat Alta Mar een derde en vierde seizoen zou krijgen.

De serie is bedacht door Ramón Campos en Gema R. Neira.

Alta Mar seizoen 3 is vanaf vrijdag 7 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter