Amanda Segel schrijft nieuwe Game of Thrones spin-off 10,000 Ships

Amanda Segel, co-uitvoerend producent van Hulu’s Helstrom en Person of Interest, is aangetrokken om een ​​van de Game of Thrones spin-offs te schrijven. Deadline meldt dat Segel het 10000 Ships project aanpakt, een van de drie spin-offs die in de maak waren bij HBO. HBO weigerde commentaar te geven. Dit nieuws komt een maand nadat de productie van HBO’s eerste Game of Thrones prequel-serie House of the Dragon officieel is begonnen.

10 000 Ships

Het drama zal naar verwachting de reis volgen die werd gemaakt door krijger prinses Nymeria en de overlevende leden van de Rhoynars, die van Essos naar Dorne reisden na hun nederlaag door de Valyrian Freehold in de Tweede Kruidenoorlog. Deze migratie vond plaats ongeveer 1000 jaar vóór de gebeurtenissen in de A Song of Ice and Fire-romans. In de originele serie heeft Arya Stark haar Direwolf genoemd naar de krijgerskoningin.

Het project werd voor het eerst aangekondigd samen met twee andere spin-offs getiteld Sea Snake of 9 Voyages en Flea Bottom, waarbij de eerste werd ontwikkeld door Bruno Heller en George R.R. Martin. Flea Bottom moet zich concentreren rond de armste sloppenwijk in King’s Landing, een doolhofachtige wirwar van smalle straatjes en donkere steegjes vol met leerlooierijen, bordelen en bierhuizen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter