Accepteert Amazon Prime Video voortaan iDeal betalingen?

Amazon Prime Video heeft onlangs een iDeal optie aan de betaalmogelijkheden toegevoegd. Het lijkt erop dat men binnenkort ook op deze manier een abonnement kan afsluiten.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is in Nederland steeds populairder aan het worden. Dit omdat de service slechts €2,99 per maand kost maar er wel een hoop noemenswaardige films en series te zien zijn. Toch was er tot voor kort een ”mankement” dat mensen ervan weerhield om lid te worden. Je kon namelijk enkel via creditcard betalen. Gezien niet iedere Nederland een dergelijke kaart bezit konden veel mensen geen abonnement afsluiten.

Onlangs zag een van onze redactieleden echter een iDeal-optie op de website staan:

Bron: Amazon.nl

Het spreekt voor zich dat we geprobeerd hebben om een betaling te doen. Dit leek succesvol, maar gezien ons abonnement was opgeschort  (dit omdat de gebruikte prepaid credit leeg was) moeten we nog even wachten op reactie.

Update: volgens een van onze bezoekers heeft het ook uitgeprobeerd en kon vervolgens direct kijken! Het lijkt er dus op dat je voortaan gewoon met iDeal kunt betalen.

Blijf ons volgen voor de laatste updates rondom dit onderwerp. Daarnaast kun je hier een uitgebreide gids vinden met daarin alles wat je over Amazon Prime Video moet weten.