Amazon’s eerste James Bond serie is een competitieshow

De inkt is nauwelijks opgedroogd bij de overname van MGM door Amazon, en de eerste serie die is verbonden aan de James Bond-franchise is al in gang gezet. Maar het is niet het soort serie waar je aan denkt. De overname van de legendarische Hollywood-studio geeft Amazon ogenschijnlijk een licentie om te spelen met allerlei soorten titels, waaronder Bond, Rocky en nog meer. Hoewel het 007-universum allerlei mogelijkheden biedt voor spin-offs, krijgen we een niet-gescripte reality-serie.

James Bond serie 007’s Road To A Million

Volgens Variety is groen licht gegeven voor een serie met de titel 007’s Road To A Million. Denk hierbij aan Race Across The World, met een Bond-twist. Zoals de titel al aangeeft, staat er een prijzenpot van een miljoen pond op het spel tijdens een wereldreis met fysieke en mentale uitdagingen.

De competitieshow met James Bond-thema wordt gefilmd op verschillende historische locaties die in eerdere Bond-films te zien waren. Tweekoppige teams zullen een test van intelligentie en uithoudingsvermogen ondergaan, waaronder het passeren van fysieke obstakels en het correct beantwoorden van vragen die verborgen zijn op verschillende locaties over de hele wereld om door te gaan naar de volgende uitdaging.

De achtdelige serie wordt geproduceerd door de Britse 72 Films (The Rise of the Murdoch Dynasty, All or Nothing: Tottenham Hotspur) en Bond-producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, samen met MGM Television.

72 Films’ Glover vertelde aan Variety:

“I first had this idea over three years ago. Dan Grabiner and the U.K. Originals team took it to a whole other level. To be working with Michael Wilson and Barbara Broccoli and the Bond franchise is a privilege and a dream come true.”

De productie zal naar verwachting later dit jaar beginnen, terwijl de casting momenteel nog aan de gang is.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter