AMC hoofdsponsor van Dutch Comic Con 2017

AMC hoofdsponsor van Dutch Comic Con 2017Dutch Comic Con verwelkomt AMC als partner en hoofdsponsor. Dat maken de Amerikaanse TV zender en de organisatie van het populaire pop-culture event, dat gehouden wordt op 25 en 26 maart in de Jaarbeurs Utrecht, vandaag bekend. AMC, dat in Europa onder meer hun eigen producties Fear The Walking Dead, Breaking Bad, The Night Manager en Humans uitzond, zal op verschillende manieren op het event vertegenwoordigd zijn.

Bestaande én nieuwe fans van AMC krijgen tijdens het event een preview van de programmering in 2017. Maar er wordt ook teruggekeken op succesvolle series. Liefhebbers van het zombie-genre en de populaire serie Fear the Walking Dead, maar ook fans van Martial Arts Drama Into the Badlands, waarvan seizoen 2 op 20 maart in première gaat op AMC, kunnen hun hart ophalen. In de Dutch Comic Con cinema wordt een verscheidenheid aan materiaal van deze series vertoond en op de stand van AMC kunnen ze met een green screen zichzelf in een scene van Into The Badlands laten vastleggen.

[youtube N4dgJFPadW8]

[youtube ZNowA2ur9xU]

Boet Havenaar, organisator van Dutch Comic Con:

‘We zijn enorm verheugd dat we AMC als partner mogen aankondigen. Onze missie is het leukste pop-culture event van Nederland te zijn en dan kan een zender als AMC, met een enorme diversiteit aan baanbrekende en populaire series, niet ontbreken. We kijken er naar uit om er samen een succesvol event van te maken!’

Dutch Comic Con is de grootste Comic Con van Nederland en viert in maart haar derde editie in Utrecht. Naast de activiteiten van AMC kunnen bezoekers twee dagen lang genieten van een programma vol hoogwaardige entertainment. Kennismaken met de sterren uit series en films, meedoen aan gaming wedstrijden en aan de zeer populaire cosplay wedstrijd, de nieuwste merchandise kopen in de dealerhal en zelfs liefde vinden bij het speed-daten. Het belooft weer groots te worden.

Dutch Comic Con vindt plaats op 25 en 26 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

www.dutchcomiccon.nl

www.amctv.nl

#AMCopDCC

AMC kan worden bekeken via o.a. Ziggo, Vodafone, Breedband Helmond, CAI Harderwijk, Delta Kabelkomfort B.V., CAIW Media, Solcon Internetdiensten, Kabelservice Noord, Cambrium and Compenz.