American Horror Story seizoen 11 vanaf 28 november op FOX Nederland

American Horror Story seizoen 11 zal vanaf 28 november te zien zijn op FOX Nederland. De titel van het elfde seizoen is NYC en is nu wekelijks te bekijken op de Amerikaanse televisie, met de finale ingepland voor 16 november.

American Horror Story seizoen 11 op FOX Nederland

Rollen zijn er dit seizoen voor onder meer Billie Lourd, Isaac Cole Powell, Zachary Quinto, Sandra Bernhard, Patti LuPone, Denis O’Hare, Leslie Grossman, Rebecca Dayan, Nico Greetham, Dot-Marie Jones, Russell Tovey, Joe Mantello, Charlie Carver.

American Horror Story is een drama/horror serie bedacht door Ryan Murphy en Brad Falchuk. Ieder seizoen heeft een volledig op zichzelf staand verhaal met nieuwe personages. Dit betreft een bezeten huis (Murder House), een gekkenhuis (Asylum), een groep heksen (Coven), een tentoonstelling met aparte verschijnselen (Freak Show), een mysterieus hotel (Hotel), een boerderij waar gruwelijke dingen plaatsvinden (Roanoke), een sekte (Cult) en het einde der tijden (Apocalypse).

Het laatste seizoen werd uitgebracht op 25 augustus 2021 en eindigde op 20 oktober 2021. In januari 2020 verlengde FX de serie met nog eens drie seizoenen. We kunnen dus nog even vooruit.

American Horror Story NYC seizoen 11 is vanaf 28 november te zien op FOX Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter