American Vandal trailer: Netflix’s satire op het true crime-genre

Netflix heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor American Vandal. De serie werd bedacht door Dan Perrault en Tony Yacenda en is een parodie op true crime-documentaires als Making a Murderer, Serial en The Jinx. In de hoofdrol zien we 22 Jump Street‘s Jimmy Tatro. De trailer is hieronder te bekijken.

American Vandal

American Vandal speelt zich af op en nabij een middelbare school, waar 27 auto’s beklad blijken te zijn met obscene tekeningen van het mannelijke geslachtsdeel. Student Dylan Maxwell (Tatro) wordt uiteindelijk aangewezen als de dader, maar een jonge documentairemaker vermoedt dat hij best wel eens onschuldig zou kunnen zijn. De serie werd bedacht door Tony Yacenda (bekend van de website CollegeHumor) en Dan Perrault (bekend van de webserie Honest Trailers). Dan Lagana (MTV-serie Zach Stone is Gonna Be Famous met Bo Burnham) werd aangesteld als showrunner.

Naast Tatro zijn er rollen voor Tyler Alvarez, Griffin Gluck, Camille Hyde, Eduardo Franco, Jessica Juarez, Lou Wilson, Camille Ramsey, Calum Worthy en G Hannelius. Het eerste seizoen van American Vandal verschijnt 15 september op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter