Amerikaanse Colton Hunt kijkt Ron Goossens, Low-Budget Stuntman trailer

Heb jij je ooit afgevraagd hoe een buitenlander zou reageren op de film Ron Goossens, Low-Budget Stuntman? Is het net zo onbegrijpbaar voor onze Amerikaanse collega Colton Hunt als voor ons? Bekijk hier zijn eerste reactie op de trailer van Ron Goossens, Low-Budget Stuntman.

Ron Goossens  is een Brabantse alcoholist zonder enige ambities. Het is daarom niet gek dat zijn vrouw Angela hem niet meer ziet zitten. Ron zelf zou echter wel graag bij haar blijven. Zelfs als ze herhaaldelijk vreemdgaat wil hij haar niet kwijt. Daarom geeft ze hem een mogelijkheid om de relatie voort te zetten: als hij de succesvolle actrice Bo Maerten in bed krijgt, gaan ze samen verder. Ron krijgt hiermee een doel in zijn leven. In eerste instantie lijkt het een onmogelijke opgave, maar aangezien hij onlangs een baan heeft aangeboden als stuntman ziet hij mogelijkheden. Samen met zijn kroegmaat Peter begint hij aan een dol avontuur.

Ron Goossens: Low-Budget Stuntman is een project van filmmakers Steffen Haars en Flip van der Kuil die onder andere verantwoordelijk waren voor Bro Before Ho’s en de serie New Kids. De cast bevat namen als Huub Smit, Tim Haars, Bo Maerten, Henry van Loon, Michiel Romeyn, Fresku en Nils Verkooijen. Lees hier onze recensie van Ron Goossens: Low-Budget Stuntman.