Amsterdam komt binnenkort met bedden bioscoop

De Nederlandse bioscopen mogen eindelijk weer open. Naast reguliere theaters zal er binnenkort ook een zogeheten bedden bioscoop films gaan vertonen.

Kijk jij het liefst films vanuit je bed? Dan hebben we goed nieuws voor je. In Amsterdam zal binnenkort namelijk een bedden bioscoop geopend worden. Het gaat hier om een omgebouwde zaal van Theater Amsterdam, gevestigd in de wijk Houthavens. Mensen kunnen daar vanaf 7 juni tot 23 juni een film kijken vanuit comfortabele bedden.

Het idee achter bedden bioscoop is afkomstig van Joep Verbunt. Hij is eigenaar van matrassenbedrijf Matt Sleeps. De bedden bioscoop lijkt een actie zijn vanwege het 5-jarige bestaan van de onderneming:

“Na meer dan 200 dagen aan huis gekluisterd te zijn, vonden wij het wel tijd voor iets speciaals. Tegelijkertijd hebben we allemaal ervaren dat er eigenlijk geen comfortabelere plek is dan het bed om films te kijken.”

Aldus Sleeps. De films die gedraaid gaan worden zijn over het algemeen wat oudere titels. Denk aan Inglorious Basterds, Fight Club, Jojo Rabbit, Love Actually en Frozen. Tevens zal de documentaire Yab Yum een aantal keer vertoond worden.

Reserveren voor de Bedden bioscoop

Als jij de bedden bioscoop een keertje wilt proberen dan kun je via deze link een kaartje bestellen. Doe dit wel snel, aangezien er al meerdere voorstellen zijn uitverkocht. De prijs per ticket is overigens hoger dan een reguliere bioscoopstoel. Je krijgt er echter wel een tweepersoonsbed voor terug, waar je met tweeën gebruik van mag maken.

Wat vind jij van dit concept? Leuk of een beetje vergezocht? Plaats gerust een reactie via Facebook of Instagram, dat vinden we leuk.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter