Amy Adams keert terug voor de Enchanted sequel Disenchanted

Fans schreeuwen al jaren om een ​​vervolg op de live-action fantasy musical hit en hoewel het al jaren in ontwikkeling is, wordt officieel bevestigd dat Amy Adams zal terugkeren voor de Enchanted sequel Disenchanted. Tevens werd bevestigd dat de film in première gaat op Disney+.

In het vervolg keert Adams terug als Giselle, die merkte dat haar leven op zijn kop stond toen ze uit haar geanimeerde fantasiewereld viel en ontdekte dat ze vastzat in het echte Manhattan.

Enchanted sequel Disenchanted

Eerder werd bekend dat Adam Shankman (Hocus Pocus 2, Hairspray, Rock of Ages) de Enchanted sequel Disenchanted zal gaan regisseren. Het scenario wordt geschreven door Rita Hsiao, Jessie Nelson, J. David Stem, David N. Weiss, gebaseerd op personages van Bill Kelly.

De originele animatie/live-action hybride film had een wereldwijde opbrengst van $340.5 miljoen. Kevin Lima regisseerde de originele film op basis van een scenario van Bill Kelly. Hoofdrollen waren er voor Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden, Timothy Spall, Idina Menzel, Rachel Covey en Susan Sarandon.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter