Ana de Armas gecast voor John Wick spin-off Ballerina

Actrice Ana de Armas en John Wick (als filmreeks) gaan samenkomen. De actrice, bekend van onder andere No Time To Die en Knives Out, is namelijk gecast voor de John Wick spin-off Ballerina. Dit nieuws kwam naar voren tijdens een evenment genaamd CinemaCon.

Al een tijdje zijn er plannen voor een John Wick spin-off genaamd Ballerina, waarin een gelijknamige huurmoordenares centraal staat. Dit personage was overigens al kort te zien in de derde John Wick film, toen gespeeld door een daadwerkelijke danseres. Vervolgens waren er plannen om actrice Chloe Grace Moretz het personage te laten spelen.

Ana de Armas en John Wick

Het blijkt dat nu Ana de Armas het personage van Ballerina gaat vertolken. Gezien haar vechtkunsten in James Bond-film No Time To Die zou het zomaar kunnen dat Ana de Armas en John Wick een goede combinatie blijken te zijn. Met dit nieuws is overigens meteen bevestigd dat de film daadwerkelijk gemaakt zal gaan worden.

De productie van Ballerina ligt bij Chad Stahelski, de regisseur welke samen met David Leitch de originele John Wick maakte en vervolgens ook de regie van de twee vervolgen op zich nam. Daarnaast zullen ook Erica Lee en Basil Iwanyk als producenten optreden.

Len Wiseman gaat Ballerina regisseren en het script zal geschreven worden door Shay Hatten. Waarover het verhaal precies gaat is nog niet bekend. Al weten we natuurlijk wel dat het personage van Ana de Armas centraal zal staan.

De opnames van de film zullen vermoedelijk binnenkort van start gaan. Voordat Ballerina verschijnt zal eerst John Wick: Chapter 4 met Keanu Reeves uitkomen. Ook staat er een John Wick 5 op de planning, waarvan de opnames gelijktijdig met deel 4 zullen zijn. Tevens komt er een prequel serie genaamd The Continental, waarover je hier meer kunt lezen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter