Angstaanjagende trailer voor serie The Mist

Spike heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de The Mist serie van TWC-Dimension Television. Deze kun je hieronder bekijken. De serie is gebaseerd op het klassieke boek van Stephen King en gaat over een klein stadje dat omgeven wordt door mist. Hierin schuilen monsters van een andere wereld en de inwoners moeten samenwerken om het op te nemen tegen deze bovennatuurlijke wezens.

The Mist serie

The Mist serie

In The Mist wordt een pittoresk dorpje overspoeld door een mysterieuze golf mist. Al snel blijkt dat het niet alleen gaat om onschuldige waterdamp. De mist brengt namelijk een hele rits monsters en ander gespuis met zich mee. Het is aan de bewoners van het dorp om uit te vogelen waarom dit gebeurt zonder hun verstand te verliezen.

In 2007 verscheen nog de verfilming van regisseur Frank Darabont.

De hoofdrollen worden gespeeld door Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Danica Curcic, Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie, Russell Posner, Dan Butler, Isiah Washington, Jr. en Frances Conroy.

De serie The Mist is vanaf 22 juni te zien op Spike.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter