Animatiefilm Animal Crackers vanaf 24 juli op Netflix

De animatiefilm Animal Crackers is vanaf 24 juli te zien op Netflix. Je kunt hieronder alvast de trailer bekijken. Een familie erft een verwaarloosd circus … samen met een magische doos met dierenkoekjes. Iedereen die hiervan eet, verandert in een dier. Tot de stemmencast behoren John KrasinskiEmily BluntDanny DeVitoIan McKellenRaven-Symoné en Sylvester Stallone.

Owen Huntingtons leven bestaat alleen maar uit werken, eten en slapen. Waardoor hij zijn vrouw Zoe en zijn dochter Mackenzie nauwelijks ziet of meemaakt. Dit leefritme zou zijn dood wel eens kunnen worden. Dan komt Owen er op een dag achter dat een lang verloren gewaande oom overleden is, en dat die zijn circus aan Owen heeft nagelaten. Wat een gift lijkt blijkt al snel een vloek. Het circus is failliet, de dieren zijn verdwenen en de meeste medewerkers zijn te oud om nog bruikbaar te zijn. Maar dan gebeurt er iets magisch. Owen ontdekt het geheim van Buffalo Bob: een doos Animal Crackers. Als je een van de koekjes eet, verander je in dat dier. Er is hoop: als Owen de doos kan gebruiken om in dieren te veranderen en in zijn eigen circus op te treden, dan komt het publiek wel weer.

De hoofdrollen worden vertolkt door John KrasinskiEmily BluntDanny DeVitoIan McKellenRaven-Symoné en Sylvester Stallone.

De film wordt geregisseerd door Tony Bancroft en Scott Christian Sava, op basis van een scenario door Scott Christian Sava en Dean Lorey.

Animal Crackers is vanaf 24 juli te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter