ANNE+ krijgt speelfilm in bioscoop en op Netflix

Dubbel goed nieuws voor alle fans van ANNE+! Niet alleen zijn seizoen 1 en 2 vanaf 4 maart te zien op Netflix…maar er is ook een ANNE+ film in de maak. De opnames gaan binnenkort van start in Amsterdam. De film zal op Netflix verschijnen en in Nederland kun je de film eerst in de bioscoop te zien zijn. Bekijk hieronder de aankondiging van de film.

ANNE+ is een Nederlandse serie over het liefdesleven van Anne (Hanna van Vliet), een lesbische twintiger in Amsterdam.

ANNE+ film op Netflix

De film moet eind september in de bioscopen verschijnen. Het bioscoopvervolg wordt gemaakt door scenarist Maud Wiemeijer, regisseur Valerie Bisscheroux en hoofdrolspeler Hanna van Vliet, die ook de serie ontwikkelden.

ANNE+ gaat over het (liefdes)leven van Anne, een lesbische twintiger uit Amsterdam. In elke aflevering leren we meer over Anne en haar oude en nieuwe liefdes. Maar ook over haar vrienden, familie en collega’s. De focus per aflevering ligt altijd op Anne “plus” iemand uit haar leven. ANNE+ is een lichtvoetige serie over identiteit, relaties en je plek in de wereld ontdekken. De serie is bedacht en opgezet vanwege het gebrek aan positieve queer representatie in film en televisie.

ANNE+ is een Nederlandse webserie ontwikkeld door BNNVARA en geproduceerd door Millstreet Films. De serie ging in première op 30 september 2018 tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht. De eerste twee seizoenen van ANNE+ zijn vanaf 4 maart te zien op Netflix.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hanna van Vliet, Jade Olieberg, Eline van Gils, Jouman Fattal, Alex Hendricks, Huib Cluistra, Amy van der Weerden, Jesse Mensah, Laura Goméz.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter