Ant-Man 3 heet Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Het is een paar maanden geleden dat we voor het laatst hoorden over Ant-Man 3. Gisteren is bevestigd dat de film voortaan Ant-Man and the Wasp: Quantumania heet. Dat werd gedaan tijdens een jaarlijkse presentatie van Disney.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Paul Rudd en Evangeline Lilly zullen opnieuw de hoofdrol delen als respectievelijk Scott Lang/Ant-Man en Hope van Dyne/Wasp. Bovendien zullen Michael Douglas en Michelle Pfeiffer ook terugkomen. Michael Peña, Tip “T.I.” Harris en David Dastmalchian zullen waarschijnlijk terugkeren, maar zijn niet bevestigd. In Ant-Man and The Wasp: Quantumania vervangt Kathryn Newton Emma Fuhrmann, die een tiener Cassie speelde in Avengers: Endgame, evenals Abby Ryder Fortson die de kinderversie van Cassie speelde in Ant-Man en Ant-Man en The Wesp.

Lovecraft Country actrice Jonathan Majors heeft zich bij de cast had gevoegd als de slechterik Kang the Conqueror. Kang is geen traditionele Ant-Man slechterik, maar hij is een Avengers-aartsvijand met het potentieel om de volgende grote slechte van het MCU te worden. Kang komt uit de verre toekomst en zijn incarnatie in het stripboek heeft herhaaldelijk geprobeerd het heden te veroveren.

Peyton Reed keert terug om Ant-Man and The Wasp: Quantumania te regisseren. De film wordt geschreven door Rick & Morty‘s Jeff Loveness en zal ergens in 2022 in de bioscoop te zien zijn.

De eerste Ant-Man film verscheen in 2015 een liet ons voor het eerst kennismaken met de gelijknamige superheld. Naast Paul Rudd waren er rollen voor Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Anthony Mackie en Michael Peña. In 2018 verscheen het vervolg, waarvoor onder andere Michael Douglas, Michelle Pfeiffer en Laurence Fishburne aan de cast toegevoegd werden. Ook was het personage te zien in Avengers: Endgame, waarin vele Marvel personages samen te zien zijn. Die film introduceerde tevens Emma Fuhrmann als Scott’s nu tienerdochter Cassie Lang.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter