Ant-Man 3 officieel aangekondigd

Het is zojuist bekend geworden dat er een derde Ant-Man film zal gaan komen en deze wederom door Peyton Reed gemaakt zal worden.

Volgens The Hollywood Reporter keert regisseur Peyton Reed terug voor Ant-Man 3. Reed nam oorspronkelijk de regie van de eerste Ant-Man over van Edgar Wright toen hij creatieve verschillen had met Marvel. In 2018 keerde Reed terug voor het vervolg Ant-Man and the Wasp.

Vermoedelijk zullen zowel Paul Rudd als Evangeline Lilly hun respectieve rol als Ant-Man en The Wesp herhalen. Ook zit er een grote kans in dat Michael Douglas en Michelle Pfeiffer weer in de film te zien zullen zijn, al is dat nog niet zeker.

Ant-Man 3 heeft nog geen releasedatum of officiële titel gekregen, maar de verwachting is dat de film in 2022 of 2023 zal verschijnen.

De eerste Ant-Man film verscheen in 2015 een liet ons voor het eerst kennismaken met de gelijknamige superheld. Naast Paul Rudd waren er rollen voor Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Anthony Mackie en Michael Peña. In 2018 verscheen het vervolg, waarvoor onder andere Michael Douglas, Michelle Pfeiffer en Laurence Fishburne aan de cast toegevoegd werden. Ook was het personage te zien in Avengers: Endgame, waarin vele Marvel personages samen te zien zijn. Die film introduceerde tevens Emma Fuhrmann als Scott’s nu tienerdochter Cassie Lang.