Apple TV+ bestelt MonsterVerse serie met Godzilla & Titans

Apple TV+ heeft een live-action MonsterVerse serie besteld met Godzilla en de Titans in een “enorme deal” om Legendary’s MonsterVerse uit te breiden. Dit meldt Deadline.

De titelloze serie speelt zich af na de gebeurtenissen van Godzilla vs. Kong. Na de daverende strijd tussen Godzilla en de Titans die San Francisco met de grond gelijk maakte en de schokkende nieuwe realiteit dat monsters echt zijn, belicht de serie de reis van een familie die zijn geheimen wil ontrafelen om er vervolgens achter te komen dat ze verbonden zijn aan de geheime organisatie die bekend staat als Monarch.

De MonsterVerse serie wordt geproduceerd door Legendary Television. Co-makers Chris Black en Matt Fraction zullen uitvoerend produceren met Black ook als showrunner. Tot de uitvoerende producenten behoren ook Safehouse Pictures’ Joby Harold en Tory Tunnell, en Toho Co. Ltd. Hiro Matsuoka en Takemasa Arita voor Toho. Toho is de eigenaar van het personage Godzilla en heeft ook de rechten op Legendary in licentie gegeven voor dit aanstaande project.

MonsterVerse serie

De Monsterverse films gingen van start in 2014 met Godzilla en werd opgevolgd met Kong: Skull Island uit 2017. Vervolgens verscheen Godzilla: King of the Monsters in 2019 en Godzilla vs. Kong in 2021. De Monsterverse films hebben wereldwijd bijna twee miljard dollar verzameld.

Na het succes van Godzilla vs. Kong, dat meer dan $ 467 miljoen verdiende aan de wereldwijde kassa, begon Legendary met het bespreken van de mogelijkheid om het MonsterVerse uit te breiden met series. Apple toonde onmiddellijk interesse in het project. Het duurde niet lang voordat er een deal werd gesloten tussen de streamer en Legendary, waarbij het bedrijf naast deze nieuwe serie al de volgende naamloze film in de MonsterVerse ontwikkelde.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter