Apple TV+ deelt trailer kantoorthriller Severance

Er is een eerste trailer gedeeld voor de veelbelovende thriller serie Severance van Apple TV+. Deze kun je hieronder bekijken. De reeks is afkomstig van regisseur en uitvoerend producent Ben Stiller en maker Dan Erickson. Centraal staat een kantoor waar op een hele bijzondere manier werk en privéleven gescheiden wordt.

Severance serie

In Severance leidt Mark Scout (Adam Scott) een team bij Lumon Industries, wiens werknemers een speciale procedure hebben ondergaan, waardoor hun herinneringen chirurgisch worden verdeeld tussen hun werk en privéleven. Een werknemer kan zich op het kantoor niets herinneren van zijn leven thuis, terwijl hij zich thuis niets herinnert over zijn tijd op kantoor. Dit gedurfde experiment in ‘work-life balance’ wordt in twijfel getrokken omdat Mark zich in het middelpunt van een ontrafelend mysterie bevindt dat hem zal dwingen de ware aard van zijn werk onder ogen te zien.

Severance heeft rollen voor Adam Scott, Patricia Arquette, Britt Lower, Zach Cherry, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman, Michael Chernus en Christopher Walken.

De serie is geschreven en gemaakt door Dan Erickson. Mark Friedman, Chris Black, John Cameron en Andrew Colville zijn uitvoerende producenten naast Erickson. Ben Stiller, Nicky Weinstock en Jackie Cohn produceren uitvoerend via Red Hour Productions, en zowel Patricia Arquette als Adam Scott dienen als producenten. Endeavour Content doet dienst als studio.

De serie Severance wordt wereldwijd gelanceerd op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen op 18 februari 2022, gevolgd door nieuwe wekelijkse afleveringen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter