Apple TV+ | Alles wat je moet weten

De streamingdienst Apple TV+ is sinds het najaar van 2019 beschikbaar in Nederland en België. De streamer is gevuld met exclusieve films, series en documentaires. Het kost €4,99 per maand, maar er zijn ook mogelijkheden om gratis naar series en films te kijken. In dit artikel lees je alles omtrent de streamingdienst van Apple.

Wat is Apple TV+ Nederland

Apple TV+ is een streamingdienst met Originals: bekroonde series, spannende drama’s, meeslepende documentaires, entertainment voor kinderen, comedy’s en nog veel meer. En elke maand komen er nieuwe Apple Originals bij. De streamingsdient is al een tijdje te krijgen in ons land, maar is niet zo bekend als Netflix, Disney Plus of Amazon Prime Video.

Aanbod

De catalogus van Apple TV+ bevat uitsluitend originals die exclusief bij de streamingdienst te zien zijn. Apple TV+ ging van start met een aantal ambitieuze series, zoals The Morning Show, de reboot van Steven Spielbergs Amazing stories en de comedyserie Mythic quest: Raven’s Banquet. Andere bekende series zijn See, Ted Lasso, Foundation, The Shrink Next Door.

Apple TV+

Apple TV+ kijken

Kijk de dienst in de app. Die is al op je Apple devices geïnstalleerd. Je hoeft alleen de app te openen en op Apple TV+ te klikken of te tikken om van programma’s en films te genieten. Met de app kun je ook je favoriete films en series ook op streamingplatforms, populaire smart-tv’s en AirPlay-tv’s kijken. Of online.

De tv-app is de exclusieve manier, maar ook een beetje verwarrend omdat het een combinatie is van series en films die je kan kopen of huren uit de iTunes Store, en de integratie van inhoud van andere apps zoals Amazon Prime en BBC iPlayer en Apple TV-kanalen.

Kosten Apple TV+

De kosten van Apple TV+ hangt af van de aanbieding die je kiest. Bij aankoop van een Apple device is een gratis abonnement van 3 maanden inbegrepen. Een maand­abonnement kost maar € 4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van zeven dagen. Apple TV+ is inbegrepen bij Apple One, een gebundeld abonnement met drie andere services. Een abonnement op One begint bij € 14,95 per maand. Bij een studenten­abonnement op Apple Music krijg je gratis toegang tot de dienst.

Apple TV+ gratis

Je kunt 7 dagen gratis een proefabonnement nemen op de dienst om te kijken of het bevalt. Ook kun je gratis Apple TV+ kijken als je een recent Apple product aanschaft. Het gaat hier om alle producten waarop je de dienst kunt bekijken, namelijk iPhone, iPad, iPod touch, Mac. Je krijgt drie maanden of één jaar gratis, afhankelijk van wanneer je het product gekocht en geactiveerd hebt.

Kan ik mijn account delen?

Je kunt je Apple TV+-abonnement delen met maximaal vijf andere gezinsleden.

Abonnement opzeggen

  1. Ga naar tv.apple.com.
  2. Kies het accountsymbool  bovenaan de pagina.
  3. Kies ‘Instellingen’.
  4. Scrol naar ‘Abonnementen’ en kies ‘Beheer’.
  5. Kies ‘Annuleer abonnement’.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter