Aquaman 2 titel en nieuw logo: The Lost Kingdom

Terwijl Warner Bros. Pictures zich blijft voorbereiden op de aanstaande productiestart van Aquaman 2, heeft regisseur James Wan op Instagram de officiële titel onthuld van de langverwachte DC-film. Hij bevestigde dat het DC-vervolg officieel de titel Aquaman and The Lost Kingdom zal krijgen, dat momenteel in de bioscoop zal verschijnen op 16 december 2022. Dat is vier jaar na de release van de eerste film in 2018.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door James Wan (@creepypuppet)

Aquaman 2

Aquaman 2 wordt opnieuw geregisseerd door James Wan, de maker van Conjuring Universe, terwijl David Leslie Johnson-McGoldrick het script schrijft. Het vervolg is geproduceerd door Wan en Peter Safran. Wan liet eerder weten dat het vervolg een serieuzer en relevanter verhaal zal bevatten, evenals enkele horrorelementen.

In het vervolg zien we de terugkeer van Jason Momoa als Arthur Curry/Aquaman, Patrick Wilson als Orm, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren als Nereus en Amber Heard als Mera. Het is nog steeds onduidelijk of andere personages uit de eerste film ook in het vervolg zouden verschijnen, zoals Nicole Kidman‘s Atlanta en Willem Dafoe‘s Vulko. Eerder werd ook gemeld dat Pilou Asbaek in gesprek was om deel te nemen aan het aanstaande project.

Aquaman is gebaseerd op het DC-personage gecreëerd door Paul Norris en Mort Weisinger in 1941. De film Aquaman had bruto meer dan $1 miljard verdiend aan de wereldwijde kassa, waardoor het een van de meest winstgevende DC-films van Warner Bros. was. Het personage maakte zijn live-action filmdebuut in Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016, en had later ook een rol in Justice League.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter