Archie Yates, Ellie Kemper & Rob Delaney in Disney+’s Home Alone reboot

Deadline meldt dat de aankomende Home Alone reboot van Disney+ begonnen is met het casten van de hoofdrollen. Zo zijn Archie Yates, Ellie Kemper en Rob Delaney toegevoegd aan de cast.

Er zijn verder geen plotdetails vrijgeven voor de film, maar Bob Iger, CEO van Disney, beschreef de film eerder als “reimagined for a new generation.” De film wordt geregisseerd door Dan Mazer (Dirty Grandpa) en geschreven door Mikey Day (Brittany Runs a Marathon) en Streeter Seidell (CollegeHumor). De reboot wordt geproduceerd door Hutch Parker en Dan Wilson.

De Home Alone-franchise begon met de originele film in 1990 met in de hoofdrol Macaulay Culkin, die vervolgens de meest winstgevende film van dat jaar werd, met een wereldwijde opbrengst van $476,6 miljoen (gelijk aan $934 miljoen in 2019). De film werd geregisseerd door Chris Columbus en is bedacht door John Hughes. Uiteindelijk kent de ​​franchise vijf films in totaal, waarvan slechts twee met Culkin in de hoofdrol. De laatste film was Home Alone: ​​The Holiday Heist in 2012 die op televisie debuteerde.