Assassin’s Creed vanaf 10 juni op Netflix

De gameverfilming Assassin’s Creed zal vanaf 10 juni te zien zijn op Netflix. Dat heeft de streamingservice bekendgemaakt. In deze verfilming van de veelgeprezen videogamefranchise wordt een man in de dodencel gered van executie door een mysterieuze organisatie.

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje.

Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassins. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd.

De film speelt zich in hetzelfde universum af als de computerspellen en is voorzien van een origineel verhaal dat de mythologie van de serie uitbreidt.

Hoofdrollen in Assassin’s Creed zijn er voor Michael FassbenderMarion CotillardMichael Kenneth WilliamsAriane LabedBrendan Gleeson en Jeremy Irons. De gameverfilming is geregisseerd door Justin Kurzel (Macbeth).

Assassin’s Creed zal vanaf 10 juni te zien zijn op Netflix.