Avatar: The Way of Water vanaf 14 december 2022 in de bioscoop in Nederland

20th Century Studios heeft de laatste trailer vrijgegeven voor Avatar: The Way of Water. Deze kun je hieronder bekijken. Het epische drie uur durende vervolg draait vanaf 14 december 2022 in de bioscoop in Nederland.

De video geeft ons meer nieuwe beelden van de terugkeer van Jake en Neytiri. Na een lange tijd van vrede moeten ze opnieuw vechten voor hun leven, aangezien ze nu meer te verliezen hebben dan in de eerste film.

Avatar The Way of Water trailer

Avatar: The Way of Water in de bioscoop in Nederland

Het vervolg speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

De nieuwe Avatar sequels worden wederom geregisseerd door James Cameron. Terugkerende castleden zijn Zoe Saldana, Sam Worthington, Dileep Rao, Joel David Moore, Stephen Lang, Matt Gerald en Sigourney Weaver. Daarnaast doen Oona Chaplin, Kate WinsletEdie FalcoVin Diesel, Jemaine Clement en Michelle Yeoh mee in de vervolgen. Cameron legde tevens nog uit dat Stephen Lang‘s kolonel Miles Quaritch in alle vier de sequels voorkomt en dat hij gedurende het hele verhaal de belangrijkste slechterik zal zijn.

Avatar: The Way of Water zal vanaf 14 december 2022 in de bioscoop te zien zijn. Dit wordt gevolgd door Avatar 3 in 2023, deel 4 in december 2025 en deel 5 in december 2027.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter