Avonturenfilm Jim Button & de Stad van de Draken vanaf 28 augustus in de bioscoop

Just Film Distribution en Just4Kids brengen op 28 augustus Jim Button & de Stad van de Draken uit in de Nederlandse bioscopen. Een spannende familiefilm over de bekende Jim Button die de wijde wereld intrekt en Drakenstad trotseert met Stoomlocomotief Emma en Lucas de Machinist. Jim Button & de Stad van de Draken is gebaseerd op de bestseller Jim Knoop en Lucas de Machinist van Michael Ende. Jim Button was eerder ook te zien in de tekenfilmserie Jim Button en Lucas de Machinist.

Jim Button & de Stad van de Draken

Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden?

Rollen worden gespeeld door Milan Peschel, Annette Frier, Henning Baum en Solomon Gordon. De film is geregisseerd door Dennis Gansel.