Baby Emma-actrice Noelle Sheldon reageert na 17 jaar op grap uit Friends

Noelle Sheldon speelde in Friends de baby Emma, dat een dochter was van hoofdpersonages Rachel en Ross. In aflevering ‘The One With the Cake’ zijn Monica en Chandler gepikeerd omdat ze een romantisch uitje mislopen vanwege de verjaardag van Emma. Ross besluit om een video voor zijn dochter op te nemen, die ze pas mag bekijken op haar achttiende verjaardag. Hierin is te zien hoe Chandler het volgende voor de camera zegt: “Hey Emma, het is inmiddels 2020. Ben je nog steeds lekker een dutje aan het doen?” De inmiddels 17-jarige vertolker heeft onlangs een reactie op deze video gegeven.

Noelle was destijds in de serie te zien als baby Emma en werd hierin afgewisseld door haar tweelingzus. “Just woke up from the best nap of all time, happy 2020!!”, is te lezen bij een foto op het Instagram account van de actrice. Bijgevoegd zien we een selfie met daarbij een Central Perk-mok in het decor van Friends. Het betreffende bericht is hieronder te bekijken:

De populaire Amerikaanse sitcom Friends volgt het lief en leed van een zeer hechte groep vrienden die allen in New York wonen: broer en zus Ross (David Schwimmer) en Monica Geller (Courteney Cox) en hun vrienden Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Chandler Bing (Matthew Perry), Rachel Green (Jennifer Aniston) en Joey Tribbiani (Matt LeBlanc).

De serie is 10 seizoenen lang een favoriet geweest onder zowel fans als critici en heeft vele prijzen gewonnen, waaronder een Golden Globe® enverschillende Emmy’s®. Friends is in 25 jaar veranderd in een cultureel fenomeen en heeft een zeer grote groep trouwe fans opgebouwd.

Er gaan al enkele jaren speculaties over een nieuw seizoen of reünie aflevering, maar die zijn tot voor kort altijd uitgebleven. Al verscheen onlangs het gerucht dat Warner Bros. geïnvesteerd heeft in een special waarbij zowel de originele cast als de makers betrokken zijn.