Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. vanaf 16 maart te zien op Netflix

De nieuwe docuserie Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. verschijnt 16 maart 2022 op Netflix. Vandaag is alvast de eerste trailer verschenen. Hoe is een veganistisch toprestaurant verworden tot een verhaal van fraude en voortvluchtigen? Dat is de vraag die centraal staat in de nieuwste documentaire van Netflix, Bad Vegan. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. op Netflix

Als een gevierde veganistische restauranthoudster trouwt met een mysterieuze man die beweerde haar hond onsterfelijk te kunnen maken, dreigt haar leven te ontsporen.

Kort na een ontmoeting met een man genaamd Shane Fox op Twitter in 2011, begint Melngailis het geld van haar restaurant af te tappen en het geld door te sluizen naar Fox nadat hij haar heeft laten geloven dat hij haar dromen kon waarmaken – van het uitbreiden van haar voedselimperium tot het onsterfelijk maken van haar geliefde pitbull – een realiteit, maar alleen als ze zonder twijfel aan al zijn verzoeken blijft voldoen.

Een paar jaar later wordt het paar, nu getrouwd en op de vlucht na het stelen van bijna $ 2 miljoen (£ 1,48 miljoen) van het restaurant en het personeel, door wetshandhavers gevonden in een motel in Tennessee. Hun ondergang? Een aanklacht ingediend onder de echte naam van Fox, Anthony Strangis, voor een Domino’s pizza.

De nieuwe vierdelige documentaire is afkomstig van Chris Smith, de uitvoerend producent van Tiger King en regisseur van Fyre: The Greatest Party That Never Happened.

Bad Vegan is vanaf 16 maart 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter