Barbara Sloesen en Jim Bakkum keren terug in Zwaar Verliefd 2

Filmdistributeur Dutch FilmWorks en producent Tom De Mol hebben vandaag Zwaar Verliefd 2 aangekondigd, het vervolg op de romantische komedie Zwaar Verliefd. De rol van de succesvolle dierenarts Isa wordt wederom vertolkt door Barbara Sloesen en Jim Bakkum kruipt weer in de huid van de aantrekkelijke timmerman Ruben. De rest van de cast wordt later bekendgemaakt.

Zwaar Verliefd 2

Zwaar Verliefd 2

In Zwaar Verliefd 2, een vervolg in de boekenserie van Chantal van Gastel, zijn Isa en Ruben dolverliefd en heel gelukkig. Totdat de perfecte man voor Isa zich aandient. De opnames starten in het najaar van 2019 en de film wordt voorjaar 2021 in de bioscoop verwacht.

Zwaar Verliefd! is geregisseerd door Jamel Aattache (Fighting Fish) en is geschreven door scenaristen René Molenaar (korte film De Afdaling) en Anna Pauwels (Soof: Een Nieuw Begin). In de hoofdrollen zien we Barbara SloesenJim BakkumLiza SipsJamie Grant en Abbey Hoes. De roman van Zwaar Verliefd! is geschreven door Chantal van Gastel en uitgebracht in 2008. Het is het eerste deel in de Zwaar-serie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter