Barrie Barista met Henry van Loon vanaf 17 juli te zien bij Videoland

Na Random Shit herenigde Henry van Loon opnieuw met Videoland en New Kids-maker Flip van der Kuil voor Barrie Barista en Het Einde Der Tijden. In Barrie Barista speelt Van Loon de hoofdrol van een man die er, in de chaos van vandaag de dag, alles aan doet om zijn coffeebar overeind te houden. Bekijk hieronder de teaser.

Barrie Barista (Henry) is ervan overtuigd dat een goede kop koffie elke situatie kan verbeteren. Terwijl de wereld in brand staat, doet Barrie er alles aan zijn coffeebar overeind te houden. Barrie’s klanten hebben echter andere prioriteiten, waardoor zijn goede bedoelingen en optimisme faliekant dreigen te mislukken…

Het scenario is geschreven door Flip van der Kuil en Stephan Miras. Van der Kuil en Van Loon werkten eerder samen aan de twee New Kids-films, Bro’s Before Ho’s en Ron Goossens, Low Budget Stuntman. Vorig jaar maakten ze ook het sketchprogramma Random Shit voor Videoland.

De overige cast wordt binnenkort bekendgemaakt. De serie is geproduceerd door Kaap Holland Series en Dead Duck Productions.

De absurdistische en volkomen politiek incorrecte comedyserie Barrie Barista en Het Einde Der Tijden is vanaf vrijdag 17 juli 2020 te zien bij Videoland.