Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles trailer

Warner Bros. Animation en Nickelodeon hebben de eerste trailer vrijgegeven voor Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles. De ninja-schildpad broeders zullen hun eerste optreden in Gotham City maken en botsen met Gotham’s Dark Knight. Uiteindelijk zullen beide partijen samenwerken om Shredder en de Foot Clan te bestrijden. Bekijk de trailer hieronder!

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles volt de schildpadden terwijl ze Batman voor de eerste keer ontmoeten via een transdimensionale ontmoeting. De helden moeten samenwerken om de Batman’s dodelijke schurken te verslaan. De onverwachte crossover-film tussen de twee iconische personages zal een stemcast bevatten, bestaande uit Troy Baker als zowel Batman en The Joker, Golden Globe-winnaar Darren Criss als Raphael, Kyle Mooney (Saturday Night Live) als Michelangelo, Baron Vaughn (Grace & Frankie) als Donatello, Eric Bauza (The Woody Woodpecker Show) als Leonardo.

Andere stemacteurs in de film zijn Rachel Bloom als Batgirl, Tom Kenny als The Penguin, John DiMaggio als Mr. Freeze, Tara Strong als zowel Harley Quinn en Poison Ivy, Carlos Alazraqui als Bane, en Cas Anvar als Ra’s al Ghul.

Jake Castorena regisseert de film met een script van Marly Halpern-Graser. Het verhaal is geïnspireerd op de comics miniseries Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles van James Tynion IV en Freddie William II.

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles maakt zijn debuut op 31 maart. Wat vind je van de officiële trailer?