Batwoman seizoen 2 vanaf 17 januari te zien!

Batwoman seizoen 2 zal vanaf 17 januari 2021 te zien zijn op The CW, met Javicia Leslie als de nieuwe titulaire heldin.

Batwoman seizoen 2

Batwoman seizoen 2

Na het plotselinge vertrek van Ruby Rose in mei 2020, werd Javicia Leslie gecast als de nieuwe hoofdrolspeler van de serie en wordt ze de eerste zwarte actrice die Batwoman speelt in een live-action tv of filmproductie. Ze zal de rol spelen van Ryan Wilder, die wordt beschreven als “sympathiek, rommelig, een beetje maf en ongetemd” en dat ze “in niets lijkt op Kate Kane, de vrouw die het Batsuit vóór haar droeg.”

The CW’s Batwoman is geschreven door Caroline Dries op basis van de DC-personages. Gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid en een flair voor haar gedachten, gaat Kate Kane (Ruby Rose) als Batwoman de straten van Gotham op, een lesbische en hoogopgeleide straatvechtster die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad uit de weg te ruimen. Maar noem haar nog geen held. In een stad die wanhopig op zoek is naar een redder, moet Kate haar eigen demonen overwinnen voordat ze de roep om het Gotham-symbool van hoop te zijn kan omhelzen.

Rollen zijn er voor Dougray Scott, Camrus JohnsonNicole Kang, Rachel Skarsten. Seizoen 2 bevat ook nieuwe castleden Shivani Ghai (Dominion) als Safiyah, Leah Gibson als The Whisper, Nathan Owens als Ocean en Alex Morf als Victor Zsasz.

Batwoman seizoen 2 gaat op 17 januari van start op The CW.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter