Eerste blik op Peninsula (Train To Busan 2)

Er zijn twee eerste foto´s verschenen van de Zuid-Koreaanse zombiefilm Peninsula, oftewel Train To Busan 2. In dit bericht kun je ze zelf bekijken.

De in 2016 verschenen Zuid-Koreaanse horrorfilm Train To Busan was zo´n groot succes, dat hij uiteindelijk ook in de Nederlandse bioscopen vertoond werd. Vandaar dat er een vervolg aangekondigd werd, dat de titel Peninsula krijgt wereldwijd gereleased zal gaan worden. Onlangs zijn de eerste foto´s uit deze film verschenen. Je kunt ze hieronder bekijken:

Train To Busan Peninsula

Peninsula gaat zich blijkbaar in hetzelfde universum afspelen als Train To Busan, maar wel een ander verhaal vertellen. Daarbij zullen naar verluidt geen van de personages uit het origineel terugkomen. In plaats daarvan zien we een voormalig militair die zich met zijn crew door een door zombies overspoeld gebied moet zien te werken en erachter komt dat er nog overlevenden zitten.

Wanneer Peninsula zal verschijnen is nog niet gepland, maar het zou zomaar in de zomer van dit jaar kunnen zijn. De film heeft rollen voor Gang Dong-won, Lee Ye Won, Lee Jung-hyun, Kim Min-jae, Kwon Hae-hyo en Koo Kyo-hwan. Een recensie van de originele Train To Busan-film (en diens geanimeerde voorganger) is hier te lezen.