Bekijk hier de beginscène van The New Mutants!

Er zijn nieuwe beelden online gezet van The New Mutants. Het gaat hier om de openingsscène van de aankomende Marvel-film, die je hieronder kunt bekijken.

The New Mutants heeft al veel vertraging opgelopen, maar nu lijkt het erop dat het de eerstvolgende Marvel-film is die naar de bioscoop zal gaan komen. De Nederlandse release staat momenteel namelijk nog steeds op 27 augustus.

Ter promotie van de aankomende release zijn nu de eerste twee minuten uit de film online gezet:

The New Mutants is een groep bedacht door Bob McLeod en Chris Claremont. De eerste comic rondom deze personages verscheen in 1982. Centraal staan een groepje tiener-mutanten die in training zijn. De hoofdrollen waren weggelegd voor wat onbekendere mutanten, aangevuld met geliefde mutanten als Cannonball, Wolfsbane, Magik, Dani Moonstar en Cypher. Ook doken er weleens bekende mutanten zoals Magneto, Kitty Pryde, Professor Xavier en Deadpool op.

De aankomende film is geregisseerd door Josh Boone (The Fault in Our Stars). Hij heeft tevens het scenario geschreven, in samenwerking met Knate Lee.

De cast bestaat uit Maisie Williams als Wolfsbane, Anya Taylor-Joy als Magik, Blu Hunt als Danielle Moonstar, Henry Zaga als Sunspot, Alice Braga als Dr. Cecilia Reyes en Charlie Heaton als Cannonball.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter