Bekijk de set van Disney’s Jungle Cruise

Walt Disney heeft via Twitter een nieuwe video gedeeld vanaf de set van Jungle Cruise. In onderstaande video laat hoofdrolspeler Dwayne Johnson ons de set zien van adaptatie! Naast Johnson zijn er in de film ook rollen voor Emily BluntEdgar Ramirez, Jesse Plemons, Paul Giamatti en Jack Whitehall. De live-action film, die gebaseerd op Disney’s populaire attractie, wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Run All Night).

In Jungle Cruise neemt de kapitein van een boot (Johnson) broer (Whitehall) en zuster (Blunt) mee op een missie om een boom in de jungle zoeken, die helende krachten heeft. Het hele avontuur speelt zich af in de Amazone tijdens de jaren twintig van de vorige eeuw. Edgar Ramirez gaat een man met een conquistador achtergrond spelen, die als één van de schurken van de film dienst zal doen. Het is nog niet duidelijk of hij de hoofdschurk zal worden, want naast met wilde dieren krijgen de protagonisten ook te maken met een Duitse expeditie die ook naar dezelfde boom op zoek is.

Disney probeert al sinds 2004 een film te maken rondom de attractie. Het schrijvers/regie duo John Requa en Glenn Ficarra (Focus, Crazy, Stupid, Love.) zouden  het scenario schrijven, maar J.D. Payne en Patrick McKay (Star Trek Beyond) schreven de meeste recente versie.

De film voegt zich bij het rijtje van adaptaties op basis van pretpark attracties als, The Country Bears, The Haunted Mansion, Mission to Mars, Tomorrowland en Pirates of the Caribbean.