Bekijk de korte Nederlandse horrorfilm Killer Carnival

Goed nieuws voor horrorfans. De korte Nederlandse horrorfilm Killer Carnival is vanaf nu gratis online te zien. Je kunt hem hieronder bekijken.

Heb jij zin in een korte film en sta je wel open voor een creatief project van eigen bodem? Geef dan Killer Carnival eens een kans. Wij waren hier destijds verassend positief over. Lees hier een recensie en bekijk hieronder de film:

Killer Carnival

Killer Carnival is het tweede horrorproject van Benjamin van den Dool, die eerder de korte slasher Farmkill maakte. In deze film zien we Mike, een circusfreak die door zijn afwijkende uiterlijk als de underdog onder de underdogs gezien kan worden. Hierdoor wordt hij regelmatig gepest, wat uiteindelijk resulteert in een bizarre ontploffing waarbij heel het circus het moet ontgelden.

Mike wordt vertolkt door Aris Julian. De film kent verder namen als Bas Heerkens, Julia Batelaan, Thomas Perrels, Rein Hofman, Duncan Meijering en Mireille van der Laan. Deze laatste twee waren ook in het eerdergenoemde Farmkill te zien. De film ging in 2019 in première en was vorig jaar ook op het BUT Film Festival te zien.

Meer informatie rondom Killer Carnival en andere projecten is te lezen op de website van Goat Stories, de studio achter de film. Een recensie van voorganger Farmkill (+ een link naar deze film) is hier te vinden.

VOLG ONS

Wil jij op de hoogte blijven van dit soort nieuwtjes rondom films, series en streaming? Houd dan deze website in de gaten of volg Entertainmenthoek via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je geïnformeerd op het gebied van film, serie en alles wat daarmee te maken heeft.