Bella Thorne in de eerste 8 minuten van Scream de serie

Vanaf volgende week is de eerste aflevering te zien van MTV ‘s Scream: The Series. In afwachting hier van zijn de eerste 8 minuten van de pilot vrijgegeven. Deze kan je hieronder bekijken. Hierin zien we actrice Bella Thorne

Nadat een cyber-pestincident als katalysator voor een brutale moord fungeert, worden een groep tieners de hoofddoelen van een seriemoordenaar, omdat duistere geheimen uit Lakewood’s ontredderde verleden weer opduiken en herinneringen oproepen aan een soortgelijke moord die 20 jaar eerder plaatsvond in de gemeenschap. Emma Duval, een tienermeisje dat op de een of andere manier verbonden is met het verleden van de stad, is de grootste obsessie van de moordenaar en het centrum van deze gruwelijke moorden. Omdat haar familie en vrienden in zichtbaar gevaar verkeren, probeert ze de duistere mysteries van de stad bloot te leggen en de moordenaar voorgoed te ontmaskeren. Dit blijkt echter moeilijk, vooral wanneer iedereen een verdachte is en iedereen een slachtoffer kan zijn.

De hoofdrollen in de Scream serie worden gespeel door Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, John Karna, Amadeus Serafini, Connor Weil, Carlson Young, Bella Thorne, Jason Wiles, Tracy Middendorf.

De slasher-tv-serie is ontwikkeld door Jill Blotevogel, Dan Dworkin en Jay Beattie voor MTV en is gebaseerd op de filmserie met dezelfde naam gemaakt door Kevin Williamson en Wes Craven. De serie is geproduceerd door Dimension Television en MTV Production Development.

Scream: The Series is te zien vanaf 30 juni.