Below Deck Down Under vanaf 18 maart in Nederland exclusief te streamen op hayu

De met een Emmy-genomineerde Below Deck franchise komt naar Australië en brengt oceaanavonturen naar een heel nieuw niveau. Below Deck Down Under is vanaf 18 maart exclusief te streamen op hayu. De eerste drie afleveringen zijn dan direct beschikbaar. Bekijk hieronder alvast een trailer

De serie Below Deck Down Under speelt zich af op het wereldberoemde Great Barrier Reef met op de achtergrond de tropische Whitsunday eilanden, in het noordoosten van Australië. De serie toont de complexe, vaak explosieve dynamiek van de bemanning en de wisselende en veeleisende chartergasten op de M/Y Thalassa.

Hayu is de bestemming voor alle reality TV met shows en spin-offs van onder meer The Real Housewives, 20 seizoenen Keeping Up With The Kardashians, maar ook True Crime series.

Below Deck Down Under op hayu

Dit seizoen wordt kapitein Jason Chambers vergezeld door een bekend gezicht en favoriet bij de fans: Aesha Scott als chef van de bemanning, en de nieuwkomers Chef kok Ryan McKeown en bootsman Jamie Sayed. De stewards Tumi Mhlongo en Magda Ziomek zijn ook aan boord, net als de matrozen Culver Bradbury, Brittini Burton en Ben Crawley.

Deze jeugdige, charmante nieuwe kapitein, die de toon zet voor de hele bemanning, heeft een hands-on leiderschapsaanpak. Hij zal alles doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat de gasten een onvergetelijke vakantie hebben, waaronder betoverende onderwaterexcursies zoals duiken, snorkelen en het onderwaterleven van dichtbij bekijken.

Hoewel het reilen en zeilen aan boord aanvankelijk soepel verloopt, duiken er problemen op wanneer de chef-kok het niet kan vinden met de chef-stuurman. Daarnaast wordt de strenge managementstijl van de bootsman in twijfel getrokken door een teamlid die moeite heeft met autoriteit. Ondertussen leert chef Aesha op de harde manier dat niet iedereen in haar team blij wordt van haar vriendjespolitiek. Tussen de charters door blaast het team stoom af in het wereldberoemde nachtleven van Australië. Drama, verrassende flirtpartijen en wilde avonturen verhitten hun welverdiende vrije avonden.

Below Deck serie

Below Deck is een Amerikaanse realityserie van Bravo die op 1 juli 2013 debuteerde. De reeks is ontwikkeld door Mark Cronin, Rebecca Taylor Henning & Doug Henning. Below Deck gaat over het leven van de bemanningsleden die tijdens het charterseizoen aan boord van een megajacht werken en verblijven. Het laat de bemanning zien terwijl ze omgaan met hun persoonlijke problemen en proberen hun professionele carrière te laten werken.  

Below Deck Mediterranean is een spin-off van Below Deck, die in première ging op 3 mei 2016. De reeks beschrijft het leven van de bemanningsleden die werken en verblijven aan boord van een 150’+ superjacht tijdens een charterseizoen in Griekenland (seizoen 1), Kroatië (seizoen 2), Italië (seizoen 3), Frankrijk (seizoen 4) en Spanje (seizoen 5). In 2019 kondigde Bravo de nieuwe spin-off Below Deck Sailing Yacht aan. De spin-off-serie ging op 3 februari 2020 in première.

Below Deck Down Under kijken

Below Deck Down Under is vanaf 18 maart exclusief te streamen op hayu.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter