Benedict Wong aanwezig op Heroes Dutch Comic Con

De Britsche acteur Benedict Wong zal aanwezig zijn tijdens Heroes Dutch Comic Con. Hij is bekend van zijn rol als Wong in Marvel’s Dr. Strange en The Avengers – Infinity War. Benedict zal ook te zien zijn in Avengers – End Game, welke in april 2019 uitkomt.

Benedict Wong

De acteercarrière van Benedict heeft zich de afgelopen twee decennia verspreid over theater, film en televisie. Zijn eerste baanbrekende filmrollen waren in 2007 als Trey in de sci-fi thriller Sunshine, in de drama sci-fi film Moon in 2009, en als Guo Yi in de met een Oscar genomineerde Britse drama Dirty Pretty Things  in 2002.

Hij had de hoofdrol in de theatershow AIWW: The arrest of Ai Weiwei in het Hampstead Theatre (Londen). Kort daarna speelde hij de rol van Zhang Li in het award winnende theaterstuk Chimerica.

Benedict Wong was ook te zien als Kublai Khan in de Netflix serie Marco Polo en als Bruce Ng in de film The Martian, welke zeven Academy Awards nominaties kreeg.

Prijzen:
Photobooth ticket: € 40,-
Handtekening: € 30,-

Photobooth tickets zijn nu te koop in de webshop. Handtekeningen zijn alleen tijdens het evenement te koop en dienen ter plekke te worden afgerekend.