Betty seizoen 2 vanaf 14 juni te zien bij Ziggo

Betty seizoen 2 verschijnt deze maand bij Ziggo. De in New York gevestigde komedie draait om de levens van vijf jonge vrouwen met een passie voor skaten. Bekijk hieronder alvast een trailer.

HBO serie Betty seizoen 2

In seizoen 2 gaan onze vijf hoofdrolspelers alle uitdagingen aan. Terwijl ze om moeten gaan met de druk van de volwassenheid, beginnen hun mannelijke tegenhangers op te treden, in te grijpen en echte bondgenoten te worden, en een verenigd front te vormen voor het grotere goed. Het seizoen speelt zich af in het laatste deel van 2020 en legt de pandemie vast in New York City, waar maskers en buitenactiviteiten de norm zijn.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dede Lovelace, Kabrina Adams, Nina Moran, Ajani Russell, Rachelle Vinberg, Moonbear.

Betty is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. De serie ging in première op 1 mei 2020. De HBO serie werd bedacht door Crystal Moselle, en is een spin-off van het door haar geregisseerde Skate Kitchen, een film geïnspireerd door het skate collectief uit New York. De serie bevat het grootste deel van de cast van de originele film en richt zich op de inspanningen van de Gen Z all-girl groep om op te vallen in de overwegend mannelijke skateboardwereld van New York.

Betty wordt geregisseerd door Crystal Moselle en uitvoerend geproduceerd door Crystal Moselle, Alliah Sophia Mourad, Igor Srubshchik, Jason Weinberg en Annie Schmidt.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter