Beyoncé deelt trailer voor visueel album Black Is King

Beyoncé brengt binnenkort het nieuwe visuele album Black Is King uit op Disney+. Bekijk hieronder de trailer.

Black Is King

Black Is King

Black is King is gebaseerd op de muziek van het soundtrackalbum The Lion King: The Gift, de live-action versie van de animatiefilm die vorig jaar inde bioscoop te zien was. In die film sprak ze de stem van het personage Nala in. In Black is King zullen de muzikanten te horen zijn die ook aan The Lion King: The Gift meewerkten. Daarnaast zijn er gastoptredens van Childish Gambino, Kendrick Lamar, Pharrell en Beyoncé’s man JAY-Z en dochter Blue Ivy Carter.

Beyoncé vertelde over The Gift:

“It is the first soundtrack where it becomes visual in your mind. I wanted to put everyone on their own journey to link the storyline. Each song was written to reflect the film’s storytelling that gives the listener a chance to imagine their own imagery, while listening to a new contemporary interpretation.”

Het album is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Beyoncé en zal op 31 juli wereldwijd in première gaan op Disney+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter