Big Shot met John Stamos vanaf 16 april op Disney Plus

Deze kans mag hij niet laten schieten. Stream Big Shot, een Original serie met in de hoofdrol John Stamos, vanaf 16 april op Disney Plus. Stamos speelt een basketballcoach die bij zijn huidige club in de NCAA ontslagen wordt en vervolgens aan de slag gaat op een middelbare school voor meisjes. Daar leert hij om empathie te tonen en kwetsbaar te zijn.

Big Shot op Disney Plus

Big Shot op Disney Plus

 

Big Shot vertelt het verhaal van de temperamentvolle universiteitsbasketbalcoach Marvyn, die wordt ontslagen van zijn baan en een baan als docent en coach moet aannemen op een elite privéschool voor meisjes. De assistent-coach daar is de altijd goed gehumeurde en nuchtere Holly….

De hoofdrollen worden gespeeld door John Stamos, Jessalyn Gilsig, Keala Settle, Yvette Nicole Brown, Richard Robichaux, Sophia Mitri Schloss, Emery Kelly, Nell Verlaque, Monique Green, Tisha Custodio, Cricket Wampler.

De serie is geschreven en geproduceerd door David E. Kelley (Ally McBeal en The Practice).

De nieuwe serie bestaat uit 10 afleveringen en is vanaf 16 april 2021 te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter