Bill Murray in regiedebuut van Aziz Ansari

Komiek, acteur en schrijver Aziz Ansari debuteert als regisseur met de komische drama gebaseerd op een niet-fictie boek genaamd Being Mortal: Medicine and What Matters in the End. De film heeft vooralsnog geen naam. Volgens Deadline zal Ansari zelf in de film verschijnen, naast Ghostbusters acteur Bill Murray.

Het boek, geschreven door chirurg Atul Gawande is een nummer 1 bestseller. Het gaat om de uitdagingen van het het beroep: hoe artsen mensenlevens redden maar soms ook levens moeten beëindigen. Er is verder nog niks bekend over het plot, en over de rollen van Bill Murray en Aziz Ansari.

Bill Murray in regiedebuut van Aziz Ansari

Aziz Ansari heeft het script geschreven. Ook produceert hij het project samen met Youree Henley, Taylor Friedman en Cameron Chidsey. De film wordt gedistribueerd door Searchlight Pictures en zal in 2023 in de bioscopen verschijnen.

“Aziz Ansari is an incredible talent and, with this script, he brings a singular combination of insightful humor and pathos. We’re thrilled to be partnering with him on his feature directorial debut which is long overdue, and of course working with the genius Bill Murray once again.”

Aldus David Greenbaum en Matthew Greenfield van Searchlight Pictures.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter