Billions seizoen 7 aangekondigd

Showtime heeft officieel Billions seizoen 7 aangekondigd. Dat gebeurde via onderstaande Tweet. Seizoen zes wordt momenteel uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland is de serie een dag later te zien bij Ziggo Movies & Series.

Billions is een juridische dramaserie dat de kijker een inside kijkje geeft in de wereld van het grootkapitaal door het volgen van de naderende botsing tussen twee titanen. In de vijfde seizoensfinale werd de vertrouwde dynamiek flink omgegooid. Met Bobby Axelrod (Damian Lewis) in Zwitserland is Mike Prince (Corey Stoll) het nieuwe gezicht van Axe Cap.

Billions seizoen 7

Billions is een juridische dramaserie dat de kijker een inside kijkje geeft in de wereld van het grootkapitaal door het volgen van de naderende botsing tussen twee titanen: de harde procederende politiek savvy advocaat Chuck Rhoades en de briljante ambitieuze hedge fund koning Bobby “Axe” Axelrod.

In Billions seizoen 5 zien Bobby Axelrod (Lewis) en Chuck Rhoades (Giamatti) hun vicieuze rivaliteit opnieuw ontstaan, terwijl nieuwe vijanden opstaan. Pionier van sociale impact Mike Prince (Corey Stoll) vormt een ware bedreiging voor de dominantie van Axe. Taylor Mason (Asia Kate Dillon) wordt teruggestuurd naar Ax Capital, waar ze moeten vechten om hun werknemers en hun bezittingen te beschermen. Wendy Rhoades (Maggie Siff) herevalueert haar loyaliteit en smeedt verrassende nieuwe allianties die haar op gespannen voet zetten met zowel Chuck als Axe. Dit seizoen wordt de strijd om de macht een strijd om te overleven.

Het zesde seizoen heeft rollen voor Oscar-genomineerde en Emmy en Golden Globe-winnaar Paul Giamatti (Sideways), Maggie Siff (Sons of Anarchy), Asia Kate Dillon (Orange Is the New Black), David Costabile (Breaking Bad), Toby Leonard Moore (Daredevil), Corey Stoll. Damian Lewis zal in dit seizoen niet te zien zijn als hoofdpersoon Bobby “Axe” Axelrod. Het oorspronkelijke contract van Lewis voor de serie was voor 5 seizoenen, waarna hij besloot het niet te verlengen, omdat hij als een van de redenen dichter bij zijn familie in het VK wilde blijven.

Billions is gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door showrunners Brian Koppelman en David Levien. De serie is ook gemaakt door Andrew Ross Sorkin.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter