Birds of Paradise vanaf 24 september op Amazon Prime Video

Amazon Studios brengt Birds of Paradise uit op Prime Video op 24 september 2021. Hieronder kun je de trailer bekijken. In de hoofdrol zien we Diana Silvers, Kristine Froseth en Jacqueline Bisset.

Birds of Paradise

Birds of Paradise

Kate Sanders is een ambitieuze aspirant-ballerina uit Virginia die, omdat ze een laag inkomen heeft, een beurs krijgt om naar een prestigieuze balletschool in Parijs te gaan. Bij haar aankomst op het internationaal gerenommeerde instituut worden haar zelfvertrouwen en emotionele kracht op de proef gesteld door een mooie, mysterieuze danseres, Marine Durand, die onlangs haar broer (en danspartner) verloor door zelfmoord. Hoewel in het begin confronterend, ontwikkelt de relatie tussen Kate en Marine zich tot een emotioneel geladen, competitieve eenheid vol leugens, seksuele ontwakingen, en uiteindelijk, een emotionele doorbraak als ze alles riskeren om de ultieme prijs van de school te winnen: een contract om bij de Opéra national de Paris te komen.

Birds of Paradise is geschreven en geregisseerd door Sarah Adina Smith. De film wordt geleid door Diana Silvers, Kristine Froseth, Jacqueline Bisset, Caroline Goodall, Nassim Lyes, Roger Barclay, Stav Strashko, Solomon Golding en meer.

Birds of Paradise is een coproductie tussen Amazon Studios en Anonymous Content.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter