Black Lightning seizoen 4 bevestigd

Black Lightning seizoen 4 komt er aan! Wat betekent dat we kunnen blijven zien hoe Jefferson Pierce (Cress Williams) en zijn familie werken om hun huis in Freeland te redden van de schurken die de straten onveilig maken.

The CW heeft in totaal 13 van zijn reeds lopende series voor het seizoen 2020-2021 vervroegd verlengd. Naast Black Lightning kregen Batwoman, Legends of Tomorrow en The Flash allemaal extra seizoenen. Buiten het superheldenrijk werden Riverdale, Nancy Drew, Roswell, New Mexico, All American, Charmed, Dynasty, In the Dark en Legacies allemaal weer opgepakt voor nog een seizoen. Katy Keene, een Riverdale-spin-off met Lucy Hale in de hoofdrol die op 6 februari in première gaat, kreeg nog eens 13 afleveringen.

Black Lightning volg het leven van Jefferson Pierce, een meta-human die zijn leven als vigilante achter zich heeft gelaten om een leraar te worden. In de serie zal Pierce er door zijn dochter en leerlingen tot gezet worden om zijn alias Black Lightning weer aan te nemen. De serie wordt geproduceerd door Greg Berlanti. Hij is ook producent van het zogeheten Arrowverse.

De titelsuperheld wordt gespeeld door Cress Williams (Hart of Dixie). Naast Williams zijn er rollen voor Nafessa Williams, China Anne McClain, Christine Adams, Damon Gupton, James Remar, Jill ScottMarvin Jones III, Jordan Kalloway en Charlbi Dean Kriek.

Black Lightning is gebaseerd op de DC-personages en wordt uitvoerend geproduceerd door Greg Berlanti, Salim Akil, Mara Brock Akil en Sarah Schechter. Black Lightning wordt geproduceerd door Berlanti Productions en Akil Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Wat de releasedatum betreft, heeft The CW al bevestigd dat het seizoen zich opmaakt voor een herfstpremière dit jaar. Als alles volgens plan verloopt, zou Black Lighting seizoen 4 ergens in oktober 2020 moeten verschijnen.