Black Mirror seizoen 6 in ontwikkeling bij Netflix

Volgens Variety ontwikkelt Netflix momenteel Black Mirror seizoen 6, een gloednieuw deel in zijn veelgeprezen sci-fi anthologiedrama. Het is bijna drie jaar sinds het debuut van het laatste seizoen. Verdere details over het plot en de cast worden nog geheim gehouden, maar naar verluidt is de casting voor het project begonnen.

De site merkt op dat Black Mirror seizoen 6 uit meer dan drie afleveringen zou bestaan, beschreven als “meer filmisch van opzet.” Elke aflevering wordt ontwikkeld als een op zichzelf staande film. De nieuwe aflevering wordt geproduceerd door Charlie Brooker en Annabel Jones via hun Broke & Bones-banner.

Black Mirror seizoen 6

Black Mirror, gemaakt door Charlie Brooker, is een anthologiereeks die inspeelt op ons collectieve onbehagen met de moderne wereld, waarbij elke opzichzelfstaande aflevering een scherp, spannend verhaal is dat thema’s van hedendaagse techno-paranoia onderzoekt. Zonder het in twijfel te trekken, heeft technologie alle aspecten van ons leven getransformeerd; in elk huis; op elk bureau; in elke handpalm – een plasmascherm; een monitor; een smartphone – een reflectie van Black Mirror.

De anthologiereeks heeft al een aantal beroemde sterren in de hoofdrol gehad tijdens de huidige vijf seizoenen. Dit omvat Daniel Kaluuya, Hayley Atwell, Jon Hamm, Bryce Dallas Howard, Gugu Mbatha-Raw, Mackenzie Davis, Sarah Snook, Benedict Wong, Jesse Plemons, Andrea Riseborough, Joe Cole, Letitia Wright, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Scott en Miley Cyrus.

Black Mirror won 8 Emmy Awards, waaronder drie voor Outstanding Television Movie voor de afleveringen San Junipero en USS Callister, evenals de interactieve film Bandersnatch.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter